Sexig flytt

Det var någon gång under 2009 och jag tillsammans med Techno-Tommy skulle köra en flytt i Stockholm. Vi började med att tömma en lägenhet i Kristineberg som tillhörde en tant i 50-årsåldern. Tänkte egentligen inget särskilt om kunden förutom att hon var väldigt trevlig när vi jobbade. Hela lägenheten var väldigt bra nedpackad och nästan allt var nedpackat i lådor. 

Vi fyllde bilen ganska snabbt och skulle gå en sista runda i lägenheten för att se att vi inte missat något. Tanten bad oss då kolla alla skåp extra noggrant. Jag kollade vardagsrummet och badrummet medan Techno-Tommy gick in i sängkammaren. Plötsligt hör jag ett rop från Techno-Tommy som ber mig komma. När jag kommer in i sovrummet står TT och stirrar in i en klädkammare. När jag kommer runt hörnet ser jag en stor ådrig dildo. En dildo som är menad att köras hårt. 

Helt plötsligt släpper chocken TT och han greppar dildon och för den till sin mun. Med skräckblandad förtjusning ser jag hur han börjar simulera ett blåsjobb. Utan att egentligen veta varför slår jag hårt till botten av dildon för att tvinga in den djupare i TTs hals. Nu kommer kunden in i rummet och hon har något särskilt i blicken. 

En halvtimme lämnar vi lägenheten och vi har fått vår dricks innan flytten ens är slut. Vi fortsätter till andra adressen och börjar packa ur flyttbilen. Brevid oss står en av Stockholms billigaste flyttfirmor och lastar ur en av deras flyttbilar. 

Urlastningen går snabbt och förutom att vi var tvugna att sela upp en soffa var det inga konstigheter. Man kan lungt säga att vara flytthjälp denna dag verkligen lönade sig. Annars är det inte alltid lika kul att agera bärhjälp åt någon tråkig kund som inte gillar att ha kul. Men när kunden bjuder upp till dans är det inget problem att jobba som flytthjälp i Stockholm. En kunds humör och inställning gör väldigt mycket för att avgöra hur en flytt kommer att gå. Om kunden är avslappnad och trevlig brukar flytten alltid flyta på lite smidigare än om kunden är arg och stressad. 

Så tänk på det nästa gång du ska anlita en flyttfirma. Det är inte jättekul att flytta dina saker som om du bjuder både på dig själv och kanske något gott att äta och dricka kommer flyttgubbarna både vara trevligare och jobba snabbare. Så tänk på det nästa gång du anlitar en firma för att flytta dina saker. Särskilt om det är en billig flyttfirma då dessa inte brukar betala sin arbetskraft särskilt bra.